Bijeenkomsten

Herfstbijeenkomst

zaterdag 7 oktober 2017

Wassenaar, 1 september 2017

Aan de leden van het Genootschap Belle van Zuylen, en andere belangstellenden,

Bij dezen nodigen wij U van harte uit voor de herfstbijeenkomst, die dit jaar wordt gehouden op zaterdag 7 oktober 2017 in het ‘theater’ van het Koetshuis van Landgoed Oud Amelisweerd te Bunnik, dat alleen per trap bereikbaar is.

Het museum zelf is wel toegankelijk voor mindervaliden.

De toegang tot dit museum is € 12,- en €2,- voor Museumjaarkaarthouders.

Een uitgebreide routebeschrijving is bijgevoegd.

Het programma ziet er als volgt uit:

11.00 – warm welkom met koffie, thee en taart.

11.30 –in het kader van de 250e geboortedag van Benjamin Constant zal Professor Paul Pelckmans uit Antwerpen een lezing houden met de titel:

‘Slotakkoord met dissonanten: de laatste dagen van Caliste en Ellénore’.

12.45 – lunch

14.00 Rondleiding door het museum.

De kosten van deze bijeenkomst, incl. lunch bedragen: € 27,50 voor leden en €35,00 voor niet-leden.

Wij verzoeken u vriendelijk om uiterlijk 29 september 2017 te berichten of U wilt deelnemen aan deze bijeenkomst. Dit kan per e-mail: marjoleinhogewind@planet.nl Wie per e-mail inschrijft, ontvangt een bevestiging) of door het invullen van onderstaande antwoordstrook.

Gelieve tijdig ( vóór 29 september 2017 ) het verschuldigde bedrag te storten op rekeningnummer NL50INGB0005634723 t.n.v. Genootschap Belle van Zuylen, onder vermelding van: “herfstbijeenkomst 2017”.

NB. Aangezien wij op grond van het aantal aanmeldingen de lunch bij de cateraar bestellen kunnen wij helaas geen restitutie verlenen in geval van verhindering op het laatste moment.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van het Genootschap Belle van Zuylen.

—————————————————————————————————————–

Naam: ………………………………………………………..

…………………………………………………………………(lid /niet lid)

Plaats: …………………………………………………./

………………………………………………………………………

Wil deelnemen aan de bijeenkomst + lunch van 7 oktober 2017

(Totaal aantal personen……) en heeft het verschuldigde bedrag overgemaakt.

Sturen naar:

Marjolein Hogewind

De Lus 28, 2242 AG Wassenaar

Bereikbaarheid

››
Vanaf Utrecht CS rijdt er minimaal 2 maal in het uur een bus: bus 41 naar Wijk bij Duurstede en bus 43 naar Driebergen. Tot aan halte Oud Amelisweerd doet de bus er ongeveer 10 minuten tot een kwartier over. Bij de halte ziet u de oprijlaan, als u deze afloopt ziet u rechts over de brug het koetshuis. Bel voor de exacte tijden OV-reisinformatie: 0900 – 92 92

Auto
Vanaf Amsterdam neemt u de A2 richting Utrecht, bij Utrecht vanaf knooppunt Ouderijn de borden volgen naar Arnhem(A12). Neem daarna direct de afslag Nieuwegein/Hoograven/ ring Utrecht. Vervolgens neemt u de 3e afslag (nr 18) Hoograven, Industrieterrein Nieuwegein, Houten. Aan het einde van de afrit is een verkeersplein, neem deze driekwart (afslag Lunetten/stadion Galgenwaard) Dit is de Waterlinieweg. Neem de 2e afslag: Stadion. Aan het einde van de afrit gaat u rechts richting de Uithof/Bunnik. U rijdt langs het Stadion en neemt dan de eerste rechts, richting Bunnik. De weg gaat tussen sportvelden door en maakt een haakse bocht naar links, over de rijksweg A27 heen. U rijdt nu op de Provinciale weg (de N411), Na ongeveer 3 km neemt u links de afslag Amelisweerd. Parkeren kan gratis op de nieuw aangelegde parkeerplaats voor aan de laan. Vervolgens is het 3 minuutjes wandelen over de laan naar landhuis Oud Amelisweerd. In het naastgelegen koetshuis vindt u de Veldkeuken.

Vanaf Amersfoort volgt u de A28 tot deze aan het einde (Utrecht centrum) eindigt in een T-kruising met verkeerslichten. Ga hier links af, de Waterlinieweg op. Neem de eerste afslag rechts (stadion/centrum) Ga bij de stoplichten links en sorteer direct voor op de baan rechtdoor (richting Uithof/ Bunnik) U rijdt langs het Stadion en neemt dan de eerste afslag rechts, richting Bunnik. De weg gaat tussen sportvelden door en maakt een haakse bocht naar links en gaat over de rijksweg A27 heen. U rijdt nu op de Provinciale weg (de N411), Na ongeveer 3 km neemt u links de afslag Amelisweerd. Parkeren kan gratis op de nieuw aangelegde parkeerplaats voor aan de laan. Vervolgens is het 3 minuutjes wandelen over de laan naar landhuis Oud Amelisweerd. In het naastgelegen koetshuis vindt u de Veldkeuken.

Vanaf Arnhem volgt u de A12 richting Utrecht, U neemt afslag Bunnik/ Wijk bij Duurstede en gaat onderaan de afslag bij de stoplichten naar links, over de parallelweg langs de rijksweg richting Utrecht (N411). De weg maakt een zeer scherpe bocht naar rechts, gaat over de spoorlijn heen en kronkelt dan over een klein kantorenpark. Sla bij de stoplichten linksaf richting Utrecht. Dit is de provinciale weg N411. De 2e afslag rechts (na ongeveer 2,5 km) is afslag Amelisweerd. Parkeren kan gratis op de nieuw aangelegde parkeerplaats voor aan de laan. Vervolgens is het 3 minuutjes wandelen over de laan naar landhuis Oud Amelisweerd. In het naastgelegen koetshuis vindt u de Veldkeuken.

Mocht U problemen hebben met vervoer, meldt het ons : marjoleinhogewind@planet.nl . Er is (bijna overal) een oplossing voor!