‘Klokkenspel voor Belle van Zuylen’

Graag bren­gen wij u op de hoog­te van het dit week­end ver­sche­nen boek ‘Klok­ken­spel voor Bel­le van Zuy­len’. Het boek is zeer geschikt voor kin­de­ren in groep 7 en 8 en de eer­ste klas van de mid­del­ba­re school, die meer wil­len weten over een gewoon en toch bui­ten­ge­woon meis­je uit de 18e eeuw, en voor ieder­een die van geschie­de­nis en de natuur houdt. Het boek is geschre­ven door Ama­lia Baracs en de 50 illu­stra­ties zijn gemaakt door kunst­his­to­ri­ca Mart­he Phi­lip­se in de stijl van 18e-eeuw­se papier­knip­sels – het 18e-eeuw­se equi­va­lent van ‘kiek­jes’, zoals Bel­le ze graag maak­te. Deze sil­hou­et­plaat­jes spre­ken zeer tot de ver­beel­ding. Voor meer infor­ma­tie ver­wijs ik u naar de bijlage.

Meer info: Pers­be­richt

 

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws, Mededelingen. Bookmark de permalink.