Herfstbijeenkomst Genootschap

Op zater­dag 5 okto­ber 2013 vindt de jaar­lijk­se herfst­bij­een­komst van het Genoot­schap weer plaats. Dit keer in Delft.

Kijk hier voor een plattegrond.

 

Was­se­naar, sep­tem­ber 2013

Aan de leden van het Genoot­schap Bel­le van Zuylen,

Bij dezen nodi­gen wij U van har­te uit voor de jaar­lijk­se herfst­bij­een­komst die dit jaar op zater­dag 5 okto­ber a.s. plaats vindt in de Kamer van Cha­ri­ta­te in Muse­um Het Prin­sen­hof, School­straat 7, 2611 HS te Delft. De toe­gang tot dit muse­um is gra­tis. Een routebeschrijving/advies vindt U hieronder. 

Het pro­gram­ma ziet er als volgt uit:

10.30 – ont­vangst met kof­fie en thee.

11.00 – 12.00 lezing door Peter Alte­na over Ger­rit Paape met de titel:

 

Wars van onwaarachtigheid.

Ver­lich­ting en revo­lu­tie in het leven en werk van 

Bel­le van Zuy­len en Ger­rit Paape

Peter Alte­na is de auteur van “Ger­rit Paape (1752−1803) Levens en wer­ken”, waar­op hij in 2011 pro­mo­veer­de.

12.00−12.15 uur vra­gen en discussie

12.30−13.00 Caspar Laf­frée leest een aan­tal toe­pas­se­lij­ke frag­men­ten voor

13.00 – 14.00 lunch 

 

Na de lunch is er gele­gen­heid voor een rond­lei­ding door het museum.

65,- voor 20 per­so­nen, dus €3,25 per per­soon. De rond­lei­ding zal onge­veer een uur duren en is helaas min­der geschikt voor men­sen die moei­lijk ter been zijn.

 

De kos­ten van deze bij­een­komst, incl. lunch bedra­gen : € 17,50 voor leden en € 22,50 voor niet-leden. Zoals gewoon­lijk kan er ter plek­ke wor­den betaald. Ook de kos­ten voor de rond­lei­ding zul­len voor aan­vang van het pro­gram­ma wor­den geïnd.

 

Entrée voor het com­plex is van­we­ge de lezing en de rond­lei­ding gra­tis voor ons, met het ver­zoek aan bezit­ters van een muse­um­kaart die te laten registreren.

 

Wij ver­zoe­ken u vrien­de­lijk te berich­ten of U wilt deel­ne­men aan deze bij­een­komst. Dit kan per e‑mail : marjoleinhogewind@planet.nl ( wie per e‑mail inschrijft, ont­vangt een bevestiging)

Met vrien­de­lij­ke groeten, 

Het bestuur van het Genoot­schap Bel­le van Zuylen. 

 

 

Rou­te­be­schrij­ving: Van­af het NS-sta­ti­on is Het Prin­sen­hof lopend bereik­baar in ca. 8 minu­ten. Bus: lijn 130 of tram: lijn 1 en 19, hal­te Prin­sen­hof. Par­ke­ren is moge­lijk in de nabij­ge­le­gen par­keer­ga­ra­ge Phoe­nix (Phoe­nix­straat 29).

NB. Hoe­wel velen onder U de con­tri­bu­tie voor 2013 reeds heb­ben vol­daan, is er toch nog een aan­tal leden dat het wel­licht is ver­ge­ten. Aan hen het vrien­de­lij­ke ver­zoek van de pen­ning­mees­ter om €27,50 over te maken op rek.nr. 5634723 ten name van Genoot­schap Bel­le de Zuy­len, te Was­se­naar. Bij voor­baat onze har­te­lij­ke dank!

 

 

———————————————————————————————————

 

 

Dit bericht is geplaatst in Mededelingen. Bookmark de permalink.